Edirne’de motosiklet ve elektrikli bisiklet yasağı

Edirne Valiliği, beklenen kar yağışı sebebiyle acil karar aldı. Olumsuz hava şartları nedeniyle Edirne Valiliği motosiklet ve elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışı yasakladı.

Edirne Valiliği, beklenen kar yağışı sebebiyle acil karar aldı. Olumsuz hava şartları nedeniyle Edirne Valiliği motosiklet ve elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkışı yasakladı.

EDİRNE VALİLİĞİ, BEKLENEN KAR YAĞIŞI SEBEBİYLE ACİL KARAR ALDI

Edirne Valiliği, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle bu gece kar yağışı beklenen bir bölgede önemli bir karar aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Edirne il sınırları içerisinde bu gece yaşanması beklenen kar yağışı sebebiyle can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla önlem alındığı belirtildi.

TRAFAĞE ÇIKIŞ YASAĞI İLE İLGİLİ VALİLİK KARARI

Edirne Valiliği, İller İdaresi Kanunu'nun 11. maddesi kapsamında, motosiklet, elektrikli scooter ve motor kullanan kuryelerin trafiğe çıkışını geçici olarak yasakladı. Valilik kararına göre, yasak il sınırları içerisinde belirli saatlerde geçerli olacak ve ikinci bir duyuruya kadar devam edecek.

YASAĞIN SÜRESİ VE DETAYLARI

Edirne Valiliği'nin sosyal medya paylaşımında, alınan tedbirin ikinci bir duyuruya kadar geçerli olduğu vurgulanırken, vatandaşların bu süre zarfında belirlenen kurallara uymaları ve dikkatli olmaları önemle hatırlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı