Efkan Ala: Saldırıyı yapan örgütü tespit ettik ama açıklamayacağız

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’daki canlı bomba saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Örgütü tespit ettik ama ismini şimdilik açıklamayacağız'' dedi.Cumhuriyet'in haberine göre, İçişleri Bakanı Efkan Ala...

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’daki canlı bomba saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Örgütü tespit ettik ama ismini şimdilik açıklamayacağız'' dedi.

Cumhuriyet'in haberine göre, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da bombalı saldırının gerçekleştirildiği Ulu Cami ve çevresinde incelemelerde bulundu. Bakan Ala ve Müezzinoğlu, hastanedeki yaralıları ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa'daki terör saldırısına ilişkin, "Terörist saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliğiyle ilgili çalışmalar ve soruşturma sürdürülüyor. Bu kişinin irtibatlı olduğu, adına bu eylemi yaptığı terör örgütüne ilişkin son derece kanaatimizi kesin hale getirecek bilgilere, bulgulara ulaşıldı ama bütün prosedürüyle tamamlanmadan bunu açıklamayacağım. Tamamlanınca bilgileriyle, bulgularıyla sizlerle, kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'
Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?