Efsane Rock Grubu Jethro Tull'dan Türkiye Çıkarması! Hayranlarına Duyurdu!

Modern rock müziğin öncülerinden olarak kabul edilen İngiliz rock grubu Jethro Tull, 23 Kasım'da İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak. İstanbul çıkarması ile gündeme gelen ve hayranlarını çok mutlu eden grup Türkiye yolunda..

Modern rock müziğin öncülerinden İngiliz rock grubu Jethro Tull, 23 Kasım'da İstanbul'da sahne alacak.

Kod Müzik Organizasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Grammy ödüllü müzikleri ve 60 milyondan fazla albüm satışıyla dünya çapında tanınan grup, Volkswagen Arena'da konser verecek.

Flüt, vokal ve akustik gitarda hayranları önünde performans sergileyecek grubun solisti Ian Anderson'a gitar ve vokalde Jack Clark, davulda Scott Hammond, klavye ve vokalde John O'Hara ve vokalde Jack Clark eşlik edecek. Bas ve vokalde David Goodier.

İlk albümleri 'This Was'dan son albümleri 'RökFlöte'ye kadar repertuvarın yer aldığı konserin biletleri 4 Temmuz'da satışa çıkıyor.

Ian Anderson tarafından 1967 yılında kurulan İngiliz rock grubu Jethro Tull, 40'tan fazla ülkede 3 binden fazla konser verdi.

Jethro Tull, müzik yolculuğuna 1968'de ilk albümü "This Was"la başladı ve bunu 1971'de "Aqualung"la sürdürdü.

1987'deki "Crest of a Knave" albümleriyle Grammy kazanan grup . ', geçtiğimiz yıl çıkardığı son albümü 'RökFlöte'yi müzikseverlerin beğenisine sundu.

Progresif, folk ve hard rock'tan ayrılan grup, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi ve Iron Maiden, Pearl Jam ve Kansas gibi gruplara ilham kaynağı oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.