Efsanevi F1 pilotu Michael Schumacher’in bilinci açıldı

Yaklaşık 5 yıldır bitkisel hayatta bulunan efsane F1 pilotu Michael Schumacher’e, Paris’te bir hastanede kök hücre nakli yapıldığı ve bilincinin açıldığı iddia edildi.Alp Dağları’nda geçirdiği kazanın ardından 5 yıldır...

Yaklaşık 5 yıldır bitkisel hayatta bulunan efsane F1 pilotu Michael Schumacher’e, Paris’te bir hastanede kök hücre nakli yapıldığı ve bilincinin açıldığı iddia edildi.

Alp Dağları’nda geçirdiği kazanın ardından 5 yıldır bitkisel hayatta bulunan Michael Schumacher hakkında flaş bir iddia geldi. Fransa'da yayın yapan Le Parisien gazetesi, 2013 yılında geçirdiği kayak kazasından bu yana bitkisel hayatta olan Michael Schumacher'in gördüğü kök hücre tedavisinin ardından bilincinin açıldığını öne sürdü.

Alman pilota ilişkin Fransa'dan umut dolu bir haber geldi

Formula 1'in efsane pilotlarından Michael Schumacher, 2013 yılında İsviçre Alplerinde geçirdiği kayak kazası neticesinde başından ciddi şekilde yaralanmış ve bitkisel hayata girmişti. 6 yıldır İtalya'da özel bir malikanede bakım gören ve tedavisi için milyonlarca dolar para harcanan Alman pilota ilişkin Fransa'dan umut dolu bir haber geldi. Schumacher'in gördüğü kök hücre tedavisinin ardından bilincinin açıldığını öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı