Ege'de göçmen dramı! 4 can kaybı

Yunanistan'a geçmeye çalışan 42 göçmen ve 2 kaçakçı Ege'de lastik botta su almaya başladı...Sahil Güvenlik, 28 kişiyi kurtardı, 4 göçmen hayatını kaybetti arama çalışmaları devam ediyor...

Ege Denizi'nde meydana gelen trajik olayda, yasa dışı yollarla Yunanistan adalarına gitmeye çalışan 42 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı, lastik botlarının su almaya başlamasıyla büyük bir tehlike atlattı. Sahil Güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu içlerinde çocukların da bulunduğu 28 göçmen kurtarıldı, ancak 4 kişi hayatını kaybetti.

"SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ"

Lastik bot içindeki 28 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı şüphelisinin yardım çağrısının ardından bölgeye Sahil Güvenlik Botu sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan 28 düzensiz göçmenin yanı sıra, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı.

"ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR"

Yapılan arama kurtarma faaliyetleri sonucunda denize düşen 14 düzensiz göçmenin olduğu belirlendi. Sahil Güvenlik Helikopteri, Sahil Güvenlik Gemisi ve 4 Sahil Güvenlik Botu daha olay yerine sevk edildi.

"ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

Yapılan arama kurtarma faaliyetleri neticesinde 10 düzensiz göçmen daha kurtarıldı, ancak 4 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede kayıp düzensiz göçmen olma ihtimaline karşı arama çalışmaları tedbiren sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gizemli Kayıp: Korhan Berzeg'in Ardındaki Çelişkiler
B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat: Bu 13 bin TL neyin cezası demeyin!
Bakan Tekin açıklama yaptı: Öğretmenler için yeni kanun geliyor
Eğitim Camiası Şiddeti Protesto Ediyor: İş Bırakma Eylemi Talebi
Hande Erçel'den Pozlar! Müstakbel Eltisi Nazlı Sabancı'yla Tatile Çıkan Erçel İçleri Isıttı!