Eğitimcilerden sapık öğretmene isyan: ''Bu zihniyeti okullarımızda istemiyoruz!’

ABC Haber MerkeziFelsefe Öğretmeni Ercan Harmancı’nın eşofman giyen kadın öğrenciler hakkında söylediği sapıkça sözlere yönelik tepkiler dinmek bilmiyor. Birleşik Haziran Hareketi(HAZİRAN) Eğitim Komisyonu, ortaya çıkan...

ABC Haber Merkezi

Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı’nın eşofman giyen kadın öğrenciler hakkında söylediği sapıkça sözlere yönelik tepkiler dinmek bilmiyor. Birleşik Haziran Hareketi(HAZİRAN) Eğitim Komisyonu, ortaya çıkan bu olayın, MEB ile taciz skandallarıyla gündeme gelen Ensar Vakfı arasında imzalanan protokolden bağımsız görülemeyeceğini belirten bir açıklamada, “Kamuoyunda taciz ve tecavüz skandallarıyla gündem olan Ensar’ın, kendi zihniyetini taşıyanlarla çalışıyor olması, tesadüf değil, bir zihniyetin yansımasıdır. Aynı sapık zihniyeti yansıtan ve çocuklarımızı cinsel obje olarak gören bu bakış açısının işbirliği yapması ve bu işbirliğinin okullarımıza kadar taşınması ise MEB’in sorumluluğudur. MEB, yaptığı protokollerle çocuklarımızın geleceğini bu zihniyete teslim etmektedir. Öğretmenlik niteliği ile bağdaşmayan bu zihniyeti de Ensar’la yapılan protokolleri de okullarımızda istemiyoruz! Protokoller derhal iptal edilsin, çocuklarımızı istismar eden bu kişiler derhal okullardan uzaklaştırılsın!'' denildi.

''ÇOCUKLARINIZI ZARARLI NEŞRİYATTAN, BİLHASSA ENSAR NEŞRİYAT’TAN KORUYUNUZ!’
Açıklama şu şekilde:

Beden Eğitimi dersinde gördüğü eşofmanlı kız öğrencilerden tahrik olduğunu ve dersin zinaya zemin hazırladığını savunan felsefe öğretmeni Ercan Harmancı’nın, Ensar Neşriyat tarafından yayımlanmış bir kitabı olduğu ortaya çıktı. Ensar Neşriyat’ın, adı çocuklara cinsel istismarla anılan ve MEB ile protokol imzalamış olan Ensar Vakfı ile ilişkili olması bizleri şaşırtmadı.

Kamuoyunda taciz ve tecavüz skandallarıyla gündem olan Ensar’ın, kendi zihniyetini taşıyanlarla çalışıyor olması, tesadüf değil, bir zihniyetin yansımasıdır. Aynı sapık zihniyeti yansıtan ve çocuklarımızı cinsel obje olarak gören bu bakış açısının işbirliği yapması ve bu işbirliğinin okullarımıza kadar taşınması ise MEB’in sorumluluğudur.

MEB, yaptığı protokollerle çocuklarımızın geleceğini bu zihniyete teslim etmektedir.
Öğretmenlik niteliği ile bağdaşmayan bu zihniyeti de Ensar’la yapılan protokolleri de okullarımızda istemiyoruz!

Protokoller derhal iptal edilsin, çocuklarımızı istismar eden bu kişiler derhal okullardan uzaklaştırılsın!

Konya Taşkent’te, Diyarbakır Kulp’ta, Karaman’da, Adana Aladağ’da, İzmir Dikili’de, protokollerle tüm yurtta çocuklarımızın geleceğini yok edenlerden #hesabıHalkSoracak!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

AUZEF sınav neticeleri: AUZEF vize sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?
MEB AÖL takvimi: Açık Lise 3. dönem sınavları ne zaman?
TUS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 TUS/1 tercih kontenjanlarında son durum
Bu hafta sonu hangi sınavlar var? 4-5 Mayıs ÖSYM sınav takvimi
Bu hafta sonu hangi sınavlar var? 4-5 Mayıs ÖSYM sınav takvimi