Ekin Türkmen,: İyi oyuncu yerini bulur

Başarılı oyuncu Ekin Türkmen, ‘Ekmek Teknesi’ dizisindeki rol arkadaşı Arzu Oş’un doğum gününü, Nişantaşı’ndaki bir parkta kutladı.

Ekin Türkmen, oyuncu arkadaşı Arzu Oş'un doğum gününü Nişantaşı'ndaki bir parkta kutladı. Pandemi nedeniyle mekanların kapalı olmasıyla Türkmen, sürpriz yaparak parka çağırdığı arkadaşının yeni yaşını pastayla kutladı.

Mumu üfleyen Oş, pandeminin bitmesi dileğinde bulunduğunu söyleyip, "Hastalık bir an önce bitsin. Normale dönelim, setleri özledim. Güzel çalışalım diye dilekte bulundum. Biz çocukluk arkadaşıyız bu konuda konuşmayalım yaşımız ortaya çıkmasın diye şakalaştık. Neredeyse 20 yıl olacak. Virüs o samimiyetimizi bozmaz, sıcaklığı kaybetmeyiz ve arada görüşmek yetiyor. Eskileri yad ediyoruz" diye

Türkmen, dijital bir platform için çekeceği dizinin setteki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendiğini anlatıp, "Korona olan birkaç arkadaşımız nedeniyle erteledik. Bir aya kadar başlarız. Tedirgin oluyoruz ama test yapılıyor zaten haftada bir gün ona güvenerek işimizi yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Türkmen, yapımcıların sırf takipçileri yüksek isimlere rol vermeleriyle ilgili soruya ise, "Televizyonda yeni sistem bu, yapımcılar çok takipçili insanlarla çok fazla kişiye ulaşacaklarına inanıyorlar. İyi proje, iyi oyuncu her zaman değer bulur yerini bulur. Örnekleri de var takipçi sayıları çok yüksek ama hiç reyting alamayan işler de var" diye ifade etti. (Kaynak-Snop Magazin)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak