Ekipler Korhan Berzeg’e ait kanıtların peşinde: 'Pantolonu parçalanmıştı, kafatası yoktu'

Balıkesir'de yaklaşık bir yıl önce kaybolan Korhan Berzeg'in evine yakın bir mesafede insan kemik parçaları bulundu. Berzeg'in kıyafetleri, kimlik ve kredi kartlarıyla birlikte bulunan kemik parçaları, mahalle muhtarı tarafından keşfedildi.

Muhtar, kıyafetlerin yakınında kemik parçalarını gördüklerini ancak kafatasının olmadığını belirtti. Kemik parçaları Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, bölgede arama çalışmaları devam ediyor.

KÖPEK GERİ DÖNDÜ AMA KENDİSİ KAYIP 

Korhan Berzeg, emekli olduktan sonra İstanbul Büyükada'da yaşamaya başladı. Ancak 2023 Mayıs'ında Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde kayboldu. Berzeg'in köpeği Tina, kayboluşundan 74 gün sonra evine geri döndü, ancak Berzeg hala bulunamadı.

Berzeg'in kimlik ve kredi kartı ile kıyafet parçaları, evinden 4 kilometre uzakta bir ormanlık alanda bulundu. Yetkililer, kemik parçalarının Berzeg'e ait olup olmadığını belirlemek için DNA testi yapılacağını ve arama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Köpeği Tina'nın eve geri dönüşü, farklı senaryoları gündeme getirdi. Berzeg'in kızı DNA örneği vermek için Türkiye'ye gelecek ve kemik parçaları incelenecek. Berzeg'in kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Bu ülkeye bahar 105 yıldır Samsun’dan gelir!"
19 Mayıs'ta çalışan asgari ücretliler için 850 TL ek ödeme!
İzmir' in 6 ilçesine uyarı geldi: 19 Mayıs 2024 İzmir hava tahmini
19 Mayıs 2024 Ankara hava tahmini: Yarın Ankara'da hava nasıl?
Esnafın 'Kurnazlık' oyunu Bakanlık tarafından bozuldu! Cezalar ardı ardına geliyor!