Ekmeğe Zam Mı Geldi ?

Edirne Valiliği, ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Halk tipi ekmeğin kilogram fiyatının 37,50 TL olduğu belirtildi. İlgili odalardan yeni fiyat tarifesi gelmediği sürece mevcut tarifenin geçerli olacağı ifade edildi.

Edirne Valiliği, halkın yoğun ilgisi ve yerel basında çıkan haberler üzerine ekmek fiyatlarıyla ilgili bir açıklama yaparak, mevcut durumu kamuoyuyla paylaştı.

Edirne Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, yerel basında çıkan haberlerin kamuoyunda yer alması ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine süreçle ilgili açıklama yapılmasının gerektiği belirtildi. Açıklamada, ekmek fiyat tarifesinde herhangi bir değişiklik olmadığı vurgulanarak, ilgili odaların yeni bir fiyat tarifesi sunmadığı sürece mevcut fiyat tarifesiyle devam edileceği ifade edildi. İlimizde hâlen geçerli olan halk tipi ekmek kilogram fiyatının 37,50 lira olduğu ve 1 adet 200 gram ekmeğin 7,50 lira olarak satıldığı belirtildi. Valiliğin, mevcut fiyat tarifesinin dışında bir fiyat tarifesi aldığında mevzuata uygun şekilde hareket edileceği kaydedildi.

Edirne Valiliği, ekmek fiyatlarının belirlenmesinde Meslek Odaları Tarafından Üretilen Mal ve Hizmetlerin Azami Fiyat Tarifelerinin Düzenlenmesi Yönetmeliği'nin esas alındığını vurguladı. Bu çerçevede, ilgili odalardan gelen yeni bir fiyat tarifesi olmadığı sürece mevcut fiyatların geçerli olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada