Ekonomik kriz 2 Türk devini daha iflas ettirdi! Mahkemeden hızlı karar geldi!

Ekonomik kriz, büyük firmaları da etkisi altına alarak vurmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde Bursa'dan gelen iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi ve ekonomik sıkıntılar 2 Türk devini daha yuttu. İşte, Bursa'dan gelen son iflasın detayları...

Ekonomik krizin etkileri her geçen gün daha da derinleşiyor ve bu çerçevede Bursa, önemli iki üreticisinin iflas haberleriyle sarsıldı. 2023 yılında Bursa'nın Kestel ilçesinde faaliyetlerine başlayan Buşram Brode Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi ile Turbel Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, iflaslarını açıklamıştı. Ancak Bursa İflas Müdürlüğü'nden gelen yeni bir duyuru, bu iki şirketin tasfiye sürecinin tamamlanarak iflaslarının kapatıldığını duyurdu.

Yapılan duyuruda, söz konusu iki şirkete ait tüm varlıkların tasfiye edilmesinin tamamlandığı ve İcra İflas Kanunu'nun 254’üncü maddesi gereğince iflasın kapatılmasına karar verildiği belirtildi. Mahkeme kararı, İcra İflas Kanunu'nun 166’ıncı maddesi uyarınca ilan edildi.

Bu gelişme, Bursa'nın endüstriyel yapısındaki zorlukları ve ekonomik istikrarsızlığı bir kez daha gözler önüne sererken, yerel ekonomideki dengelerin nasıl etkilendiği üzerinde derin bir endişe yaratmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Zam yağmuru devam ediyor: Biraya dev zam yolda
Beşiktaş ile Galatasaray'ın eski sponsoru tam 563 milyon borç ile iflas etti
Almanya'da iflas krizi: Nisanda Almanya'da iflas başvuruları yüzde 28,5 arttı
Çikolata krizi sona eriyor: Kakao fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanıyor!
Promosyon alacaklar için Temmuz'a kadar beklemeye gerek yok! Tutarlar 20.000 TL'ye kadar çıkabilir