Ekrem İmamoğlu: "5 senedir çözüm odaklı belediyecilik yapıyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyarette, geçmişte ihmal edilmiş sorunlara çözüm getirdiklerini ve hizmetlerinin yalnızca halkın çıkarlarını esas aldığını vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi'de bulundu. İmamoğlu, 5 senedir yalnızca çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, geçmişte ihmal edilmiş sorunlara çözüm getirdiklerini ve bu çizgiden sapmadan devam edeceklerini belirtti. İmamoğlu, "Bu sayede senelerce dikkatsizlik edilmiş sorunları çözüyoruz. Bundan sonra da yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. Halkımızdan alacağımız destekle, sizlerin oyuyla daha da hızlanarak işleri tüm şehrimizde harekete geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

HALKIN DESTEKLERİYLE İŞLERİ HIZLANDIRACAKLARINI SÖYLEDİ

İmamoğlu, halkın desteğiyle daha da hızlanacaklarını ifade ederek, İstanbul'un dört bir yanına hizmet ve yatırım götürmeye devam edeceklerini dile getirdi. Hizmetlerinin, milletin çıkarlarını ve iyiliğini esas alacağını vurgulayan İBB Başkanı, sadece halka hizmetin kendileri için önemli olduğunu belirtti. İmamoğlu, "Bizim sözümüz, yüreğimiz inanın iyiliğin dışında, güzel duyguların dışında, milletimizin çıkarı dışında hiçbir konuyu muhatap almayacak. Bu anlamda bizim tek yolumuz var milletimize hizmet." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hastanelerde onaylı randevu nedir ve nasıl alınır?
Heyelan Felaketi: Akıncılar'da 100 Dönüm Tarım Arazi Zarar Gördü
Orhangazi'de Tüfek Kazası: 9 Yaşındaki Çocuk Kuzenini Vurarak Öldürdü
13 Mayıs Hava Durumu: Yarın İçin Güncel Tahminler!
Nihal ve Bahar Candan Soruşturmasında Yeni Gelişme Yaşandı! İtiraf Geldi!