Ekrem İmamoğlu, 600 bin ev için destek sözü verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Adil İstanbul' isimli proje tanıtımında 10 alandaki hazırlıklarını duyurdu. 600 bin haneye sosyal destek paketi hazırladıklarını belirten Ekrem İmamoğlu ''Hangi siyasi görüşten olursa olsun herkese hizmet vereceğiz," dedi.

31 Mart'taki yerel seçimlere az bir zaman kala, mevcut İBB Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) tekrar İBB Başkanı adayı olarak gösterdiği Ekrem İmamoğlu, "Adil İstanbul" adlı projelerini hayata geçireceğini açıkladı. Bu projeler arasında eğitim, ekonomi, sosyal destekler gibi 10 farklı alanda iyileştirmeler yapılması planlanıyor.

''KİM OLDUĞUNA BAKMAKSIZIN GURURLU HİZMET EDECEĞİZ''

İmamoğlu, ''Size gururla hizmet edeceğiz. Kimin ne olduğuna bakmaksızın hangi siyasi görüşe sahip olduğuna bakmaksızın her biriniz bizim eşit onurlu vatandaşımızsınız.'' diye konuştu. Ekrem İmamoğlu, ''Ayni ve nakdi yardımı 600 bin haneye çıkararak yani 4 milyon adede yükselterek ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz,'' dedi.

AİLELERE BEBEK BEZİ VE MAMA VAADİ

39 ilçede 100'ün üzerinde okulda beslenme desteği sağladıklarını da belirten İmamoğlu, ''2024-2025 yıllarında ilk ve ortaokula giden çocuklarımıza 2 milyon okul beslenme paketi dağıtacağız. Bin haneye ayda 1 bir bebek paket bezi ve kutu mama ihtiyacını karşılıyor olacağız,'' ifadelerini kullandı.

''18 YAŞ ÜSTÜ KADINLARA ULTRASON ÇEKİM HİZMETİ VERECEĞİZ''

Ekrem İmamoğlu, seçim vaatleri arasında 40 yaş üstü kadınlar için yılda bir kez ücretsiz mamografi hizmeti ile 18 yaş üstü kadınlar için ultrason çekim hizmeti sağlanacağını vaat etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor