Ekrem İmamoğlu Açıkladı; İstanbul'da Yeni Metro Hattı Hizmete Başladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Mimar Sinan İstasyonu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hizmete açılacağını duyurdu. Bu yeni istasyon ile hat, toplamda 11 istasyona ulaşarak Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir'i birbirine bağlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Mimar Sinan İstasyonu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda açılacağını açıkladı. Bu yeni istasyonla birlikte, metro hattı toplamda 11 istasyona ulaşarak İstanbul'un beş ilçesini birbirine bağlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı ile ilgili yeni gelişmeleri duyurdu. İmamoğlu, yaptığı açıklamada, "M9 Ataköy - Olimpiyat Metro Hattımızın Mimar Sinan İstasyonu’nu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda hizmete açıyoruz. İstanbulumuza hayırlı olsun." dedi.

Mimar Sinan İstasyonu'nun açılmasıyla birlikte, Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı toplamda 11 istasyona ulaşmış oldu. Bu hat, Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir gibi beş ilçeyi birbirine bağlıyor.

Toplam uzunluğu 13,39 kilometre olan bu metro hattı, ilk istasyondan son istasyona ulaşım süresini 19,5 dakika olarak belirliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.