Ekrem Imamoğlu: Belediyeler Birliği salgında sınıfta kaldı

Ekrem imamoğlu : Belediyeler Birliği salgında sınıfta kaldı.Ankara'dan talimatla Anadoluya yardım ulaştıramazsınız. Ancak ne yazık ki sınıfta kaldı.

Sedef Kabaş’ın sunduğu 'Halk İçin Halk Adına’ programının konuğu olan İBB Başkanı Ekrem Imamoğlu, salgın sürecinde merkezi iktidar tarafından CHP'li Belediyelerin yardımlarının engellenmesini yorumladı ve şu sözleri söyledi:

İBB Başkanı Ekrem Imamoğlu, salgın sürecinde merkezi iktidar tarafından CHP'li Belediyelerin yardımlarının engellenmesini yorumladı. 'Belediyeler Birliği salgında sınıfta kaldı 'ğının altını çizen İmamoğlu; "Ankara'dan talimatla Anadolu'ya yardım ulaştıramazsınız. Ancak ne yazık ki süreç öyle işlemedi. Geldiğimiz noktada belediyeler olarak çok güzel şeyler yaptık. Gurur duyuyorum. Bütün sıkıntılı hallere rağmen gündem yapmayarak işimizi yapmaya devam ettik. Dönem dönem Belediyeler Birliği'ni göreve talep eden yazılar yolladık. Bu kurumun tarihi sorumlulukları vardır. Ama bugüne geldiğimizde ne yazık ki yerel yönetimler adına hiç bir mücadelesi olmamıştır, ne yazık ki sınıfta kalmıştır" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!