Ekrem İmamoğlu: "Kesinlikle gençlik benimle biliyorum"

Yerel seçimlere yaklaşırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Çubuklu Silolar ve Beykoz Onçeşmeler Meydan Düzenlemesi Açılış Töreni'ne katıldı. İmamoğlu, "Kesinlikle gençlik benimle olduğunu biliyorum" dedi.

Yerel seçimlere yaklaşırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Çubuklu Silolar ve Beykoz Onçeşmeler Meydan Düzenlemesi Açılış Töreni'ne katıldı. İmamoğlu, kürsüye çıktığında "Gençlik seninle" sloganlarıyla karşılandı ve "Kesinlikle gençlik benimle biliyorum" şeklinde konuştu.

EKREM İMAMOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Silolar artık büyük bir emekle, mühendislikle, tasarımla dijital sanat müzesi, doğa ve bilim müzesi restoran ve çocuk oyunlarını barındıran muhteşem bir yaşam alanı oldu. Hayırlı olsun hepimize.

Beykoz’a da metro çalışıyoruz merak etmeyin. Buraya da raylı sistemler çalışıyoruz.

Ya açılış ya temel atma derken bizim şu bir günlük performansımızla bile ben onlara ne diyeyim metal yorgunu mu mental yorgunu mu diyeyim ne diyeyim. Bizimle mücadele değil bizi izlemekten bile yorulurlar bitap düşerler onu söyleyeyim. Neyse kıskananlar çatlamasın fakat bizi izlemeye devam etsinler.

Daha açılışını yapmadığımız birkaç medyan daha var. Onun için tarihi rekor kırıyoruz. En fazla düzenlemenin yapıldığı bir dönem oldu. En çok metronun yapıldığı dönem oldu. En fazla yeşil alanın açıldığı dönem oldu. En çok restorasyonun yapıldığı dönem oldu."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı