Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan sandık güvenliğiyle ilgili çağrı: Türkiye Gönüllüleri'ne katılın

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine kilitlenirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Yayınladıkları videolarla Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için sandık güvenliği mevzusuna dikkat çeken iki isim, Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri'ne katılım çağrısında bulunmuş oldu.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için nefesler tutulurken, adaylar içinde kıyasıya bir yarış yaşanması umut ediliyor.

AYNI DAKİKADA PAYLAŞTILAR

Yaklaşan seçimler öncesi sandık güvenliği mevzusunda aynı dakika içinde dikkat çeken paylaşımlarda bulunan iki isim; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayınladıkları videolarla Millet İttifakı'nın platformu olan Türkiye Gönüllüleri'ne katılım çağrısı yapmış oldu.

TÜRKİYE GÖNÜLLÜLERİ'NE KATILIM ÇAĞRISI

İmamoğlu'nun yapmış olduğu paylaşımda "14 Mayıs'ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri'ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin" ifadeleri yer alırken, Mansur Yavaş'ın paylaşımında ise "14 Mayıs'ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Tüm vatandaşlarımızı Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri'ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum" ifadelerine yer verildi.

İşte o paylaşımlar;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor