Ekrem İmamoğlu'ndan AKOM'da "kuvvetli yağış" açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da açıklamalarda bulunuyor.

"Bir yağmur beklentisi içerisindeydik. Dünden beri süreç devam ediyor. Bu konuda hem AFAD’ın hem de AKOM’un yaptığı yağmur uyarısıyla beraber kurumumuz bu hafta başından beri teyakkuzda, yoğun bir çalışma içerisinde. Şu anda bütün ilgili kurumlarımızın yöneticileri burada" diyen İmamoğlu şunları kaydetti:

"Açıkçası sabaha karşı saatlerinden itibaren de kontrolü buradan yürütüyoruz. İstanbul genelin de şu anda hazır olan 4 bin 625 personelimiz sahada. Yaklaşık 1831 araç ekipmanla birlikte de vatandaşlarımızın yaşayacağı zorluklara dair hazırlıklarını yapmış şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Dün itibariyle Arnavutköy, Başakşehir, Eyüpsultan’da başlayan ilerleyen saatlerde de Silivri, Çatalca, Avcılar, Esenyurt ve Beylikdüzü’nde yağış etkili olmuştu. Çok kayda değer ve insanlarımızı mağdur edecek büyük oranda aksilik yaşanmadı. Bugün sabah itibariyle İstanbul boğaz hattında yoğun bir yağış bekleniyordu. Ama henüz öyle bir yağış gerçekleşmedi.

Meteoroloji uzmanı arkadaşlarımızın aktardığı bilgiler ışığında yağmur İstanbul’un doğusuna kaymış durumda. Kocaeli ve Sakarya hattında daha etkili olacağı öngörüsü var. Burada saat 3’e kadar İstanbul2da bu ihtimalin kapsamında daha çok doğu ilçelerimizde Şile Kartal Tuzla hattında daha etkili olacağı öngörülüyor. Biz yine de bugünü kontrollü bir şekilde geçireceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Afyonkarahisar'da göçmenlerin nikah ücreti 25 kat artırılarak 10 bin TL’ye yükseltildi
Artık halkın çıkarları için hizmet edeceğiz
Öğrencilerin İsteği, Mansur Başkan'ın Hizmeti! Yeni Bir Hizmetle Öğrencilerin Hizmetinde!
Ankaralıları yaya bırakacak o dev zam!: Şoförlerin istediği ücret şok etti!
Amcasının Heimlich manevrası 3 yaşındaki yeğenini ölümden kurtardı: O anlar güvenlik kamerasında!