Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum görüşmesine ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Murat Kurum ile verimli bir görüşme gerçekleştirdi. İmamoğlu, Bakan’ın olumlu yaklaşımını vurguladı ve açık kapı diplomasisinin önemine dikkat çekti. Görüşmede kentsel dönüşüm ve personel alımları gibi konular ele alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Bakan Kurum ile milletin meselelerini ele aldıklarını belirterek, "Kendileri çok pozitif bir yaklaşımda bulundular" dedi ve teşekkürlerini iletti. İmamoğlu, bu görüşmelerin sonuçlanmasını umduğunu ifade ederek, "Açık kapı diplomasisi şarttır. Hiç kimse makamın kendine ait olduğunu düşünmesin" diye ekledi.

İmamoğlu, Bayrampaşa Mustafa Itri İlk ve Ortaokulu Kırtasiye Malzeme Dağıtım Töreni’nin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bakan Kurum ile şeffaf ve saygın bir şekilde görüştüklerini vurguladı. İmamoğlu, "Kurumlarımızın en iyi hizmeti sağlayabilmesi için en iyi çözümü üretmek amacıyla bir araya geldik. Çözüme kavuşmayan konuları yeniden ele aldık" dedi. Görüşmede, kentsel dönüşüm, özel çevre kararnamesi ve personel alımları gibi konularda verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. İmamoğlu, Bakan Kurum'un olumlu tutumuna teşekkür ederek, "Her makam millete aittir ve hakkını vermekle yükümlüyüz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.