Ekrem İmamoğlu'ndan öğrencilere büyük jest! 100.000 üniversite öğrencisine karşılıksız 7500 TL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100.000 üniversite öğrencisine sağlanacak 7500 TL'lik bursun ilk taksidinin bugün hesaplara yatırıldığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100.000 üniversite öğrencisine sağlanacak 7500 TL'lik eğitim desteğinin ilk taksidinin bugün hesaplara yatırıldığını duyurdu.

ÖĞRENCİLER SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTU: 7500 TL'LİK BURSUN İLK TAKSİTİ HESAPTA!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla 100.000 üniversite öğrencisine yönelik eğitim desteği kapsamında verilen 7500 TL'lik bursun ilk taksidinin bugün itibariyle hesaplara aktarıldığını açıkladı. Öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla yapılan bu ödemeler, Cumhuriyetin 100. yılına özel bir girişim olarak dikkat çekiyor.

EKREM İMAMOĞLU: "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ!"

Başkan İmamoğlu, paylaşımında, "Cumhuriyetimizin 100. senesinde 100.000 üniversite öğrencisine sağladığımız 7500 TL eğitim desteğinin ilk taksiti bugün hesaplara yatıyor" ifadelerine yer verdi. Bu destekle öğrencilerin eğitim-öğretim yaşamlarını daha verimli geçirmesi ve maddi anlamda rahatlamaları amaçlanıyor.

ÖĞRENCİLER İLK TAKSİT İLE GÜÇLENİYOR: EĞİTİM DESTEĞİ YOLA ÇIKTI!

Cumhuriyetin 100. yılına özel bu eğitim desteği, İstanbul'da eğitim alan 100.000 üniversite öğrencisini kapsayarak öğrencilerin burs ve destek ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Hesaplara yatırılan ilk taksit, öğrenciler arasında sevinç ve mutluluk yarattı. 7500 TL'lik bu destek, öğrencilerin maddi yükünü hafifletirken eğitim hayatlarına daha güçlü bir başlangıç yapmalarına olanak tanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!