Ekrem İmamoğlu'ndan Yattara sözleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'daki yöneticilik döneminde transfer edilen İbrahim Yattara ile hâlâ görüştüğünü açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'daki yöneticilik döneminde gerçekleşen İbrahim Yattara transferi hakkında konuştu. Yattara ile hâlâ iletişimde olduğunu belirten İmamoğlu, "Hâlâ görüşüyoruz. Birkaç ay önce benimle buluştu. İstanbul'da yaşıyor. Bana olan sevgisinden bahsetti, ayrıca Beylikdüzü'nde yaşadığını da yeni öğrendim." dedi.

İmamoğlu, Yattara'nın transfer sürecinde kendisinin önemli bir rol oynadığını ifade ederek, "Yönetici olduğum dönemde 31 yaşındaydım. Yattara, Belçika'da oldukça başarılı bir oyuncuydu. Transferi gerçekleştiğinde onu havalimanında karşıladım. Aramızda güçlü bir bağ var." diye ekledi.

Yattara'nın Türkiye'ye olan sevgisini vurgulayan İmamoğlu, "Gerçekten bizden biri oldu. Kısa sürede dili öğrenerek, akıcı bir şekilde konuşmaya başladı. Ancak onun için tek talihsizliği, Hasan Üçüncü ile yakın arkadaş olmasıydı. Onun gibi tam bir Araklılı gibi Trabzon’da konuşuyordu." şeklinde sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.