Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, zaferlerini sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kutladı

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde %50.58 oy alarak zafer kazandı. Rakibi Murat Kurum'un %40.63 oyda kalmasıyla İmamoğlu, yeniden seçildi. İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, zaferi sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kutladı: "Sevgi ve iyilik kazandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Ekrem İmamoğlu açılan sandıkların %81.88'inden %50.58 oy alarak zaferini ilan etti. Rakibi Murat Kurum'un %40.63 oy oranında kalmasıyla İmamoğlu, yeniden seçildi. İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, zaferi sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kutladı: "Sevgi ve iyilik kazandı!"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu, açılan sandıkların %81.88'inden %50.58 oy alarak zaferini ilan etti. Rakibi Murat Kurum ise %40.63 oy oranında kaldı. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, zaferlerini sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla kutladı ve "Sevgi ve iyilik kazandı!" notuyla Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi. Bu sonuçlar, İstanbul'un geleceği için önemli bir dönemeç oluşturduğu gibi, İmamoğlu'nun destekçileri arasında büyük bir sevinç yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

KKTC'de asgari ücret, 29.640 TL olarak belirlendi
Cem Yılmaz'dan Bomba Duyuru: G.O.R.A. Serisine Yeni Film Geliyor!
Herkesin beklediği Asgari ücret zammıyla ilgili önemli gelişme!
Adnan Oktar davasında ara karar! Tahliye Kararı!
İskoçya-İsrail maçına güvenlik gerekçesiyle yandaş alınmayacağı açıklandı!