Eksik tabelalar sürücüleri ücretli otoyola mı yönlendiriyor?

Tekirdağ’dan İstanbul’a gidiş yönünde tabelalarında kurnazlık yapıldığı iddia edildi. Buna göre eksik yazılan tabelalarla sürücüler yüksek ücretli olan Kuzey Marmara Otoyolu'na yönlendirilirken düşük ücretli O-3 otoyolu'nu gösteren işaret bulunmuyor

 

Karayolları Genel Müdürlüğü, yola astığı tabelalarla sürücüleri yüksek ücretli olan Kuzey Marmara Otoyolu’na yönlendiriyor. Tekirdağ’dan İstanbul yönüne giderken yüksek ücretli Kuzey Marmara Otoyolu'nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli O-3 otoyolu'nu gösteren tabelalarda yazmıyor. Tekirdağ’dan İstanbul yönüne gitmek için O-3 Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu seçenekleri kullanılabiliyor. Yüksek ücretli olan olan Kuzey Marmara Otoyolu’nu gösteren tabelalarda İstanbul yazarken, düşük ücretli olan TEM Otoyolu’na bağlantı tabelasında sadece Silivri ve Selimiye yazıyor.

TEM Otoyolu’nun da İstanbul’a ulaşmak için kullanılabileceğini belirten tabela ise, yol ayrımının olduğu kavşakta küçük bir şekilde yer alıyor. Yapılan bu kurnazlığı ise bir sosyal medya kullanıcısının yüklediği video gözler önüne serdi. Videoyu çeken kişi, çekilen bu görüntünün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’nın danışmanı Melih Özyardımcı’nın kendisine ulaştığını ve İstanbul tabelasının yolun tam ayrıldığı kavşakta yer aldığını söylediğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da özel hastanenin duvarı çöktü: 1 kişi yaralandı!

Gündem Haberleri

Türkiye’nin en genç ve en yaşlı ili belli oldu: Bakın en genç il neresi oldu?
Resmi Gazete'de bugün: 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları
Sergen Yalçın'dan Şaşırtıcı Açıklama: Beşiktaş Sorusuna Dikkat Çeken Cevap!
Türkiye'den Vizesiz Ziyaret Edilebilecek Ülkelerin 2024 Yılı Güncel Listesi Yayınlandı!
İnci Taneleri'nin Veda Tarihi Belli Oldu! Kanal D Resmi Açıklama Yaptı!