Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Feci Kaza! Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı

Elazığ'da, Elazığ-Diyarbakır karayolu Kuyulu köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 43 yaşındaki Sıdıka Gül, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Elazığ'da, Elazığ-Diyarbakır karayolu Kuyulu köyü mevkiinde yaşanan trafik kazasında 43 yaşındaki Sıdıka Gül, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, bölgedeki sürücüler ve yerel halk arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

Olayın ardından sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, Gül'ün olay yerinde yaşamını yitirdiğini doğruladı. İlk müdahalenin ardından Gül'ün cenazesi, otopsi işlemleri için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Ekiplerin, kazanın nedenine dair başlattığı soruşturma devam ediyor. Yetkililer, bölgedeki trafik güvenliğinin artırılması gerektiğini belirtti ve benzer kazaların önüne geçmek için gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.