Elazığ'da ele geçirildi: 280 tüp

Elazığ'da teknik takibe alınan bir otomobilde yapılan aramada 280 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Yurda kaçak yollarla sokulan ilaç ve kimya firmalarına satıldığı belirlenen kobra zehri ile ilgili olarak iki kişi gözaltına...

Elazığ'da teknik takibe alınan bir otomobilde yapılan aramada 280 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Yurda kaçak yollarla sokulan ilaç ve kimya firmalarına satıldığı belirlenen kobra zehri ile ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollarla sokulduğu tespit edilen yılan zehirlerinin, bazı ilaç ve kimya firmalarına satılmak üzere olduğunun belirlenmesi üzerine çalışma başlattı. 

'280 TÜP'
Teknik ve fiziki takibe alınan 2 şüpheli, Hilalkent Mahallesi'nde otomobille seyir halindeyken düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada, 280 tüp içerisinde kimyasal madde ele geçirildi. Laboratuvar ortamında yapılan incelemede ise tüpler içerisindeki sıvıların, kobra yılanı zehri olduğu tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı
İktidar Gezi Parkı için devrede