Elazığspor, Alper Potuk ile Anlaşmaya Yakın

Elazığspor, eski Fenerbahçeli Alper Potuk ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kuzey Makedonya 1. Lig ekibi Gostivar’da forma giyiyordu. Geçtiğimiz sezon 27 maçta 7 gol, 2 asistle oynayan Potuk, Elazığspor’a transfer olmaya yakın.

Elazığspor, eski Fenerbahçeli Alper Potuk ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak Kuzey Makedonya 1. Lig ekibi Gostivar’da oynadı. Potuk, geçtiğimiz sezon 27 maçta 7 gol, 2 asistle katkı sağladı. Elazığspor’a resmi imzanın atılması bekleniyor.

Elazığspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Takım, bir dönem Fenerbahçe'de forma giymiş ve son olarak Kuzey Makedonya 1. Lig ekibi Gostivar’da oynayan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Alper Potuk ile anlaşma sağladı.

Çimentaş Elazığspor, dış transferde yıldız isimlerle anlaşmak için yoğun çaba harcıyor. Kerim Frei transferini tamamlayan bordo-beyazlı ekip, şimdi Türk futbolunun tanınmış isimlerinden Alper Potuk'u da kadrosuna katmak üzere. 2009 yılında Eskişehirspor'da parlayan Potuk, daha sonra Fenerbahçe, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor formaları giymişti. Geçtiğimiz sezon Kuzey Makedonya’da 27 maçta 7 gol, 2 asistle başarılı bir performans sergileyen Potuk, toplamda 446 resmi maçta 33 gol ve 56 asist yaptı. Ayrıca 16 kez A Milli takım formasını terletti.

Elazığspor, Kerim Frei’nın ardından Alper Potuk ile de anlaşmaya oldukça yakın. Oyuncu ile maddi detaylarda uzlaşılması halinde resmi sözleşme imzalanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.