Elektrik Akımına Kapılan Çocuk Hayatını Kaybetti: Adıyaman'da Trajik Olay

Adıyaman'ın Düzce merkez ilçesine bağlı Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında bir çocuk, AKEDAŞ'a ait elektrik kablolarına temas ederek akıma kapıldı. Çabalar sonuçsuz kalınca yaşamını yitirdi. Soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'ın Düzce merkez ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaşanan trajik bir olayda, 11 yaşındaki bir çocuk, yol kenarında bulunan AKEDAŞ'a ait elektrik kablolarına temas ederek akıma kapıldı ve hayatını kaybetti. Olayın detayları soruşturma altında.

Mara Mahallesi'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılan bir evin enkazının yanında bulunan 11 yaşındaki Melik İsteyfi adlı yabancı uyruklu bir çocuk, AKEDAŞ Dağıtım Şirketi'ne ait elektrik kablolarına temas etti ve elektrik akımına kapılarak yerde hareketsiz bir şekilde kaldı.

Çevredekilerin fark etmesi üzerine durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketi'ne bağlı çalışanların elektrik akımını kesmesinin ardından çocuğun cansız bedenini inceledi.

Melik'in cenazesi, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.