Elektrik Kesintisi Geliyor! İstanbul'un Hangi İlçeleri Karanlıkta Kalacak?

BEDAŞ'tan yapılanmaya göre, 23 Ekim Çarşamba günü İstanbul'un 15 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kesintiler, birçok bölgede mevcut.

İSTANBUL'DA 23 EKIM ÇARŞAMBA GÜNÜ ELEKTRIK KESINTISI: İLÇE İLÇE, MAHALLE MAHALLE KESINTI LISTESI

İstanbul'da 23 Ekim Çarşamba günü planlı elektrik kesintisi duyuruldu. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan listeye göre, İstanbul'un 15 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Planlı bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle kaydedilen veri, kesintiler farklı saat dilimlerinde uygulanır.

KESINTI YAŞANACAK İLÇELER VE MAHALLELER

BEDAŞ'ın duyurduğu programa göre, 23 Ekim Çarşamba günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler arasında merkez ilçeler de bulunuyor. Kesintiden etkilenecek mahalleler ve sokaklar ise planlı olarak çalışmaya bağlı olarak değişmekte.

İstanbul'un genel elektrik piyasasının yenilenebilir amaçla yapılan çalışmalar kapsamındaki kesintiler, özellikle sabah saatlerinden başlayarak ve gün boyunca sürebilecek.

DETAYLI LISTEYE ULAŞMAK MÜMKÜN

Elektrik kesintileriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi, BEDAŞ'ın resmi web sitesinde ya da mobil olarak saklanan. Ayrıca kesintilerin hangi sokakları ve mahalleleri etkileyeceğiyle ilgili detaylı listeyi inceleyerek hangi bölümleri elektrik kesintisinin yaşanacağı öğrenilebilir.

23 Ekim'de yaşanacak elektrik kesintileriyle ilgili olarak sürekli, özellikle iş yerleri ve evlerdeki cihazların zarar görmemesi adına gerekli bakımları önem arz ediyor.

İşte elektrik kesintisi programı:

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.