Elias Jelert için Premier Lig iddiası

Kopenhag'dan Galatasaray'a transfer olan Elias Jelert, beklenen performansı sergileyemese de Premier Lig kulüplerinin ilgisini çekti. İngiliz medyasında "en iyi 20 İskandinav futbolcu" arasında gösterilen 21 yaşındaki sağ bek, Everton, West Ham United ve Ipswich Town'ın radarında.

Kopenhag'dan Galatasaray'a transfer olan Elias Jelert, sarı-kırmızılı formayla beklenen performansı henüz sergileyemese de Premier Lig kulüplerinin radarına girmeyi başardı. İngiliz medyasında "en iyi 20 İskandinav futbolcu" listesine giren genç sağ bek, Everton, West Ham United ve Ipswich Town'ın ilgisini çekiyor.

Kopenhag'dan Galatasaray'a transfer olan Elias Jelert, sarı-kırmızılı formayla beklenen performansı sergileyemese de İngiltere Premier Lig kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı. 

İngiliz medyasında "Transfer edilmesi gereken en iyi 20 İskandinav futbolcusu" listesine giren Jelert'in adı, üç Premier Lig ekibiyle anılmaya başladı. Geçtiğimiz yaz Kopenhag’dan 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a katılan 21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek, şu ana kadar istenen seviyeye ulaşamasa da Daily Mail'in haberine göre Everton, West Ham United ve Ipswich Town onunla ilgileniyor. 

Haberde, Jelert'in Türkiye kariyerine yavaş başlamış olmasına rağmen yeteneklerinin göz ardı edilmemesi gerektiği vurgulandı. Sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar 10 maçta 341 dakika süre alan Jelert, henüz skor katkısı yapamamış olsa da potansiyeli, Premier Lig kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.