Elif Çakır: Helikopterden bakış

''Sayın Erdoğan helikopterden bakmaya devam ettiği müddetçe ülke ekonomisinin kötü olduğuna inandırmak mümkün olmayacak. Durum sanıldığından daha vahim demem bu yüzden''

Çakır, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Hani ekonomide her taraf çökmüştü, batmıştı. Helikopterden o yolları gördüm. Araçlar, otomobiller, otobüsler, kamyonlar, TIR’lar tıklım tıklım, yollar dolu. Bu bir şeyi gösteriyor. Ekonomik canlılığı gösteriyor" sözlerine işaret ederek, "Şaka değil gerçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan aynen böyle söyledi, söyleyebildi. Ama sanırım var bir sebebi… Sanırım her şey daha da netleşiyor, fotoğraf tamamlanıyor. Zaman zaman kabul eder gibi olsa da gerçek anlamda bir türlü ekonomik krizin varlığını kabul etmemesinin nedeni ortaya çıkıyor." diye yazdı.

Market raflarındaki doluluğun önemli olmadığını, vatandaşın marketten alışverip yapıp yapamamasının önemli olduğunu kaydeden Çakır, "Bütün ülke, klişe söylemle 85 milyon vatandaş Beştepe’nin önüne gitse, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yalvarsa, halini arz etse bir anlamı yok. Sayın Erdoğan helikopterden bakmaya devam ettiği müddetçe ülke ekonomisinin kötü olduğuna inandırmak mümkün olmayacak. Durum sanıldığından daha vahim demem bu yüzden." diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı