Elon Musk 2 kez suikastten kurtuldu! Trump’a yapılan suikast girişimi ardından ortaya çıktı!

Elon Musk, ABD'de eski Başkan Trump'a yönelik gerçekleşen suikast girişimleri sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Musk, son 8 ay içinde 2 kez suikast girişimine uğradığını belirtti ve bu durumu "Iron Man zırhı yapmanın zamanı geldi" şeklinde ifade etti.

Önde gelen milyarder Elon Musk, eski ABD Başkanı Trump'a yapılan suikast girişimleri hakkında konuştu. Musk, kasım ayındaki seçimlerde Trump'a verdiği desteği bilinen bir isim olarak, son 8 ayda 2 kez suikast girişimine maruz kaldığını belirtti. Kendi sosyal medya platformu X üzerinden kullanıcıların sorularını yanıtlayan Musk, bu olayların ardından Iron Man çizgi roman karakteri gibi bir metal zırh üretebileceğini ifade etti.

Milyarder iş adamı, güvenlik önlemlerini artırması gerektiği yönündeki önerilere "Tehlikeli zamanlar bizi bekliyor" şeklinde yanıt verdi. Musk, suikast girişimlerinde bulunan kişilerin Tesla'nın Teksas'taki merkezine yakın bir yerde yakalandıklarını ve olaylarla ilgili ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı.

TRUMP'A SONSUZ DESTEK

Elon Musk, ABD başkanlık seçimlerinde Trump'a açık destek verdiği bilinen bir isimdir. Ünlü milyarder, Trump'ı desteklediğini sıkça dile getirmiş ve açıklanmayan yüksek miktarlarda bağış yapmıştır.

Trump'ın cumartesi günü bir suikast girişimine maruz kalması, Güvenlik Servisi'nin yaşadığı güvenlik açığını ortaya çıkardı ve bu durum büyük tartışmalara yol açtı. Bu olayın ardından Gizli Servis hakkında bir soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.