Elon Musk, Dikeç’in sorusuna cevap Verdi: "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak"

Paris 2024 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, X platformunda Elon Musk'a geleceğin robotlarının olimpiyat madalyası kazanıp kazanamayacağını sordu. Musk ise "Robotlar hedefi tam vuracak ve İstanbul'u ziyaret etmeyi dört gözle bekliyorum" yanıtını verdi.

Paris 2024 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, X (eski Twitter) üzerinden Elon Musk ile ilginç bir diyaloga imza attı. Dikeç, Musk’a geleceğin robotlarının olimpiyat madalyası kazanıp kazanamayacağını sordu, Musk ise robotların hedefi tam vurarak İstanbul'u ziyaret etmeyi dört gözle beklediğini belirtti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda dikkat çeken milli atıcı Yusuf Dikeç, karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanmıştı. Dikeç, açtığı X (eski Twitter) hesabından Elon Musk ile etkileşime geçti.

Dikeç, Musk'a garip bir soru yöneltti: "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" 

Elon Musk, Dikeç’in sorusuna cevap vererek, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" dedi.

Bu diyalog, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.