Elon Musk, Dogecoin üzerine fikirler inşa etmeye devam ediyor

Yaptığı açıklamalarla, görüştüğü siyasilerle, verdiği mesajlarla gündemin oldukça popüler isimlerinden biridir Elon Musk. Ünlü isim, yaptığı son Twitter paylaşımıyla bu durumu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Tesla Console’un kurucusu olan ve dolaylı yoldan Tesla’nın çalışanlarından biri konumunda bulunan Ryan Zohoury’nin Santa Monica’da açılışı yapılan Tesla şarj istasyonlarıyla alakalı bir tweet’ine yanıt veren Musk, gelecekte bu istasyonlarda Dogecoin ile ödeme alınacağını belirtti.

Ünlü ismin Dogecoin üzerinden yaptığı bu açıklama ise, kripto paralara ve özellikle de bu meme kripto para birimine ilişkin ne ilk ne de son açıklamaydı. Öyleki dünyanın bir numaralı zengini daha önce de, Tesla’nun bazı yan ürünlerinin satışı aşamasında Dogecoin’le ödemelerin kabul edildiğinin başlandığını belirtmişti.

Ancak özellikle bir konu var ki, Elon Musk bu konuda sözünde durursa kripto para dünyasında taşlar yerinden oynayabilir. Musk’ı yakından takip edenlerin bileceği üzere, ünlü isim geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada hem Starlink hem de SpaceX’in yakın bir zamanda DOGE ödemelerini kabul etmeye başlayabileceği konusunda bir ipucu vermiş, ancak bunu doğrudan söylemeyerek şimdilik ima ile sınırlı bırakmıştı.

Müjde! House of Dragon dizisinin çekimleri bitti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!