Elon Musk sahibi olduğu X'te rekor kırdı!

Elon Musk, Twitter'ı satın alıp adını X olarak değiştirdikten sonra platformda tartışmalı kararlar alarak gündeme geldi. 200 milyon takipçi ile X'teki en çok takipçiye sahip kişi olan Musk'ı, eski ABD Başkanı Barack Obama takip ediyor.

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra adını X olarak değiştirerek tartışmaların odağı haline geldi. Bu süreçte kullanıcıların tepkisini çeken kararlar alan Musk, platformda 200 milyon takipçiye ulaşarak en çok takipçiye sahip kişi oldu. 

Elon Musk, SpaceX ve Tesla gibi şirketlerin kurucusu ve sahibi, Twitter'ı satın alıp adını X olarak değiştirdiğinden bu yana sıkça gündemde. Musk, platformda kullanıcıların tepkisini çeken kararlar alarak tartışmalar yarattı. X'i satın almasından bu yana platformun değerini %80 oranında kaybetmesi de dikkat çekti. Son olarak, ana sayfa akışında kullanılan kalın ve italik yazı tiplerinden sıkıldığını belirterek bu altyapıda değişiklikler yapacağını duyurdu.

X'te milyonlarca takipçisi bulunan ünlü isimler arasında yer alan Musk, platformda en çok takipçiye sahip kişi olmayı başardı. 200 milyon takipçiye ulaşarak bir ilki gerçekleştiren Musk'ı, 131 milyon takipçisiyle eski ABD Başkanı Barack Obama takip ediyor.

EN FAZLA TAKİPÇİYE SAHİP KİŞİLER


Diğer yüksek takipçi sayılarına sahip hesaplar ise şöyle:

- Cristiano Ronaldo, 113 milyon takipçi
- Justin Bieber, 110 milyon takipçi
- Rihanna, 108 milyon takipçi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.