Elon Musk: 'Uyanmış Zihin Virüsü Oğlumu Mecazi Olarak Öldürdü'

Elon Musk, oğlu Vivian'ın cinsiyet değiştirme sürecini "uyanmış zihin virüsü" olarak nitelendirdi ve bu süreçte kandırıldığını söyledi. Musk, bu deneyimin onu "uyanmış zihin virüsünü yok etmeye" yönelttiğini belirtti.

Elon Musk, Tesla ve SpaceX CEO'su, oğlu Vivian Jenna Wilson'ın cinsiyet değiştirme süreciyle ilgili olarak "uyanmış zihin virüsü" adı verdiği bir ideolojinin oğlunu mecazi olarak öldürdüğüne inandığını ifade etti. Musk, Dr. Jordan Peterson ile yaptığı bir röportajda, bu süreçte kandırıldığını belirterek, durumu "şeytani" olarak nitelendirdi.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, çocuğu Vivian Jenna Wilson'ın cinsiyet değiştirme süreci hakkında yaptığı açıklamalarda, "uyanmış zihin virüsü" olarak adlandırdığı bir ideolojinin oğlunu mecazi olarak öldürdüğüne inandığını söyledi. Musk, bu yorumu, doktorların çocuklar üzerinde cinsiyet değiştirme prosedürleri uygulaması hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine Dr. Jordan Peterson ile yaptığı bir röportajda dile getirdi. Hem Musk hem de Peterson, bu tür prosedürleri "şeytani" olarak nitelendirdi.

Musk, büyük oğullarından biri olan Xavier'in adına belgeleri imzalaması için kandırıldığını belirterek, bu durumun COVID-19 pandemisi sırasında yaşandığını ve o dönemde büyük bir kafa karışıklığı olduğunu söyledi. Musk, "Xavier bunu yapmazsa intihar edebilir" şeklinde bir ifade duyduğunu belirtti.

Musk, bu süreçte kullanılan ilaçların "kısırlaştırma ilaçları" olduğunun kendisine açıklanmadığını ve oğlunu kaybettiğini ifade etti. Oğlunun cinsiyet değiştirme sürecine katılanların hapse girmesi gerektiğini savunan Musk, "Benim oğlum Xavier öldü, uyanmış zihin virüsü tarafından öldürüldü" dedi. Musk, bu olayın ardından "uyanmış zihin virüsünü yok etmeye" yemin ettiğini belirtti.

Vivian Jenna Wilson, Haziran 2022'de transseksüel olduğunu açıklamış ve o dönemde 18 yaşında olan Musk, Xavier olan adını Vivian olarak değiştirmek ve annesinin soyadını almak için başvuruda bulunmuştu. Vivian, "Artık biyolojik babamla hiçbir şekilde, hiçbir biçimde akraba olmak istemiyorum" demişti.

Kaliforniya'da onaylanan cinsel kimlik yasası nedeniyle Musk, SpaceX'i Teksas'a taşıma kararı almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.