Elon Musk, Yusuf Dikeç’in Yapay Zeka Videosunu Paylaştı

Elon Musk, Yusuf Dikeç'in yapay zeka ile hazırlanan videosunu paylaştı. Videoda Dikeç'in tabancası içeceğe dönüşüyor ve içecek içiliyor. Dikeç, Musk'ı İstanbul'a davet etti, Musk ise İstanbul'u ziyaret etmeyi dört gözle beklediğini belirtti.

Elon Musk, Yusuf Dikeç'in yapay zeka ile hazırlanan ve büyük ilgi gören videosunu sosyal medyada paylaştı. Videoda Dikeç'in tabancası içeceğe dönüşüyor ve ardından içecek içiliyor. Dikeç, Musk'ı İstanbul'a davet etti; Musk, İstanbul'u ziyaret etmeyi ve robotların geleceğini tartışmayı dört gözle beklediğini ifade etti.

Elon Musk ve Yusuf Dikeç'in sosyal medya üzerinden dostlukları devam ediyor. Elon Musk, karizmasına hayran kaldığı Dikeç'in yapay zeka ile oluşturulmuş yeni videosunu paylaştı. Videoda, Dikeç'in ikonik atışı yaptıktan sonra elindeki tabanca bir içeceğe dönüşüyor ve Dikeç içeceği içiyor. Bu video milyonlarca kez görüntülendi.

Dikeç, Musk'ı İstanbul'a davet etti. X hesabından Musk'a hitaben, "Merhaba Elon, geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" yazmıştı. Musk da Dikeç'e, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasından vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden biri" şeklinde yanıt verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.