Elon Musk, yüzbinlerce dolarlık seyahat faturalarını ödemeyi reddediyor

Twitter, ciddi bir maliyet düşürme kampanyası yürütüyor ve Musk’ın satıcılara ve sözleşmeli hizmetlere yapılan ödemeleri yavaşlatmak ve hatta durdurmak için emirler verdiği bildiriliyor.

Hareket, milyonlarca dolarlık geri ödeme borcu olan Twitter çalışanlarının ve satıcılarının şikayetlerine yol açtı. Makaleye göre Musk, Tesla, aile ofisi ve The Boring Company’den müttefikler getirdi. Bu nedenle, , personelden bazı dış satışları incelemelerini, yeniden müzakere etmelerini ve hatta ödememelerini istiyor.

İncelenmekte olan bazı alanlar arasında bilgi işlem maliyetleri, seyahat, yazılım hizmetleri, emlak ve hatta ofis içi kafeterya yemekleri yer almakta. Musk görünüşe göre kemerleri fazlasıyla sıkmayı hedefliyor.

Twitter, NFL ve NBA gibi spor liglerinin yanı sıra Condé Nast ve Fox gibi medya şirketleriyle ortaklıkları gözden geçiriyor. Ayrıca, bilgi işlem hizmetleri sağlayan Amazon ve Oracle gibi teknoloji firmalarıyla anlaşmaları yeniden müzakere etmeye çalışıyor. Ayrıca kurumsal kredi kartları kapatılmış, bedava öğle yemekleri kaldırılmış ve gider raporu ödemeleri ertelenmiş. Ve şirketin daha önce hayır kurumlarına söz verdiği çekleri teslim etmediği bildirildi. Musk, sosyal ağı satın almasının bir parçası olarak, her yıl 1 milyar dolar tutarında faiz ödemesi ile 13 milyar dolar kredi aldı. Çalışanlara “ilerideki ekonomik tablonun kötü olduğunu” ve “iflasın söz konusu olabileceğini” söyledi.

Motorola Moto X40, AnTuTu’da en yüksek puanı aldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!