Elon Musk'ın Bir Yöneticisinden Daha Bir Çocuğu Olduğu Ortaya Çıktı. Bilinen 12. Çocuk Bu Oldu!

Dünya çapında tanınan milyarder Elon Musk'ın iddialara göre Neuralink yöneticisinden bir başka çocuğu daha olduğu açıklandı. Bu gelişmeyle birlikte Musk'ın bilinen çocuk sayısı 12'ye yükseldi. İşte detaylar..

Elon Musk, dünyanın en zengin insanlarından biri olmasının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü milyarderin bilinen çocuk sayısı 11 iken, bugün Bloomberg tarafından yayımlanan bir rapor, gizli tutulan bir çocuğunun daha olduğunu ortaya koydu.

Musk'ın, Neuralink'in yöneticisi Shivon Zilis ile daha önce bilinmeyen bir çocuğu olduğu bildirildi. Zaten Musk'ın Zilis'ten ikizleri bulunduğu biliniyordu ve bugün itibarıyla üçüncü bir çocuğu daha olduğu ortaya çıktı. Bu yeni bilgilerle birlikte Elon Musk'ın bilinen çocuk sayısı 12'ye yükseldi.

Elon Musk, uzun yıllardır ilişkileri ve bazı cinsel taciz iddialarıyla da gündeme gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise SpaceX'teki bazı çalışanlarla ilişkisi olduğu ve bu çalışanlardan birinin stajyer olduğu iddiaları medyada yer almıştı.

Ayrıca Musk, dünya genelindeki doğum oranlarında yaşanan azalmayı sık sık gündeme getiren isimler arasında yer alıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.