Elon Musk’ın Kızı Vivian'dan Babasına Cevap: ‘Çocuk Verme Teklifini Reddettim

Elon Musk'ın kızı Vivian Jenna Wilson, Taylor Swift'in Kamala Harris'e desteğini yorumlayan babasına sert bir tepki gösterdi ve açıklamalarını 'iğrenç ve cinsiyetçi' olarak nitelendirdi.

Elon Musk'ın kızı Vivian Jenna Wilson, babasının Taylor Swift'in Demokrat Parti'nin adayı Kamala Harris'e desteğiyle ilgili yaptığı yorumlara sert bir yanıt verdi. Musk'ın, Swift'in Harris'e desteğini açıkladığına dair sosyal medya paylaşımının ardından, Vivian, babasına çocuk verme teklifi yaptığı için ağır eleştirilerde bulundu.

Vivian, Swift'in Kamala Harris'i desteklemesini övgüyle karşılarken, sosyal medya platformu Threads'de, "Taylor Swift'in Kamala Harris'i desteklemesinin zamanlaması dürüst olmak gerekirse daha iyi olamazdı. Swiftie'leri sandıkta görmeyi sabırsızlıkla umuyorum! Maviye oy verin" yazdı. Ancak, Swift'in bu destek açıklamasının ardından babası Musk'ın ona yönelik "çocuk verme" önerisinin ardından Vivian sert bir tepki gösterdi.

 

Vivian, Musk'ın açıklamalarını "iğrenç" olarak nitelendirerek, "Bu çok açık ve eğer bunu nasıl yapacağınızı göremiyorsanız, o zaman sorunun bir parçasısınız. Dinleyicilere sadece şunu söylemek istiyorum, insanların sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin. Bu iğrenç, küçümseyici ve inanılmaz derecede cinsiyetçi. Daha iyisini hak ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Elon Musk, daha önce Vivian'ın "uyanık zihin virüsü" tarafından "öldürüldüğünü" ve cinsiyet değiştirme ameliyatına "kandırıldığını" iddia etmişti. Bu yorumlar, Vivian'ın 2022 yılında babasıyla ilişkisini kesmesine neden olmuştu. Vivian, babasının bu yorumlarına yanıt olarak "Ölü bir kaltak için oldukça iyi görünüyorum" şeklinde bir tweet atmış ve Musk'ın kendisinin "doğuştan eşcinsel ve hafif otistik" olduğunu söylediği açıklamaların "tamamen sahte" olduğunu belirterek eleştirilerini sürdürmüştü.

Vivian, babasının bu son açıklamalarıyla tekrar gündeme gelirken, kendi kimliği ve tercihleri konusundaki hassasiyetini ve bağımsızlığını vurgulamaya devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.