Elon Musk'ın SpaceX Stajyeriyle İtirafı! Cinsel İlişkisi

The Wall Street Journal'ın paylaştığı haber, Elon Musk'ın şirketlerinde yaşadığı ilişkileri gözler önüne serdi. İddiaya göre Musk, SpaceX'te bir stajyerle cinsel ilişki yaşamış, başka bir çalışandan ise çocuk yapmak istemiş.

206 milyar doları aşan servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, başarılı şirketleriyle tanınsa da kişisel hayatı da sıklıkla tartışılıyor. The Wall Street Journal (WSJ) tarafından yayınlanan yeni bir hikaye, Musk'un kendi şirketindeki çalışanlarla olan ilişkisini ortaya koyuyor.

WSJ'ye göre Musk, SpaceX'te çalışan ve eğitim alan bir kadınla cinsel ilişkiye girdi. Ayrıca başka bir kadın da Musk'ın çocuk sahibi olmasını istediğini iddia etti. İşte rapordan öne çıkanlar.

Musk, birden fazla SpaceX çalışanıyla ilişkisi olan ve çocuk sahibi olmayı reddeden kadına maaş vermedi.

SADECE ONUN İÇİNDE DEĞİL


Tartışma, SpaceX'e stajyer olarak katılan kişinin Musk'la olan ilişkisiyle başlıyor. Buna göre Musk'un başlangıçta içeriden biri olan biriyle ilişkisi vardı. Daha sonra onu muayenehaneden çıkarıp yönetime getirdi.

Üçüncü kadın ise Musk'ın çocuğunu istediğini iddia ediyor. Reddedilmesinin ardından ünlü milyarderin maaşına zam yapmayı reddettiği ve performansından şikayetçi olduğu da bildirildi.

Bunların yanı sıra Musk'la ilişkisi olan kadının da SpaceX başkanı Gwyenne Shotwell'i kızdırdığı aktarıldı. Shotwell bu kadını kocasıyla ilişkisi olmakla suçladı. SpaceX başkanı ayrıca İK'ya kadının üst düzey pozisyonlardan kovulmasını istediğini de söyledi.

Elbette bu sadece bir tartışma. Musk konuyla ilgili henüz bir yorumda bulunmadı. Shotwell ayrıca bunun yanlış aktarılmış bir hikaye olduğunu da söyledi. Wall Street Journal, raporu kısa mesajlar, e-postalar, diğer belgeler ve 48 kişiyle yapılan röportajlar sonucunda yayınladığını söyledi. Görüşmelerde adı geçen kadınların aileleri ve akrabaları da vardı. Yani WSJ'nin iddialarının kaynakları oldukça güçlü.

SPACEX VE MUSK BİR YILDIR BU TÜR OLAYLARLA SUÇLANIYOR


Musk ve SpaceX'in bu tür suçlamalarla ilk kez ortaya çıkmadığını da belirtmek gerekiyor. Örneğin 2021 yılında 5 eski çalışan, şirketin "cinsel taciz kültürü" olan bir yer olduğunu bildirmiş ve ciddi iddialarda bulunmuştu. Hatta bu kadınlardan biri kendisine birçok kez uygunsuz bir şekilde dokunulduğunu bile söyledi. Bu yılın başında SpaceX'e cinsel taciz ve ayrımcılık davası açıldı. 2022'de bir uçuş görevlisi, Musk'ın özel bir uçuş sırasında kendisine özel bölgelerini gösterdiğini iddia etti. Yani Musk ve SpaceX bir süredir gerçekten korkutucu iddialarla gündemdeydi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.