Elvis Presley'in kızı oğlunun cesedini iki ay evde saklamış!

Lisa Marie Presley, Elvis Presley'nin kızı, Ocak 2023'te yaşamını yitirdi. Anı kitabı "Buradan Büyük Bilinmeyene", kızı Riley Keough tarafından hazırlandı. Kitapta, Lisa Marie'nin oğlu Benjamin’in intiharından sonra cesedini iki ay sakladığına dair şok edici detaylar yer alıyor.

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley, Ocak 2023'te geçirdiği bir ameliyat sonrasında gelişen komplikasyonlar nedeniyle ince bağırsak tıkanıklığından hayatını kaybetti. 54 yaşında, dört çocuk annesi olan Lisa Marie, anılarını günlükleri ve ses kayıtları aracılığıyla derledi. Kendisi yazamamış olsa da, kızı Riley Keough, annesinin kaydettiği anıları bir araya getirerek "Buradan Büyük Bilinmeyene" başlıklı anı kitabını tamamladı.

Bu kitap, Lisa Marie'nin çocukluğundan oğlu Benjamin’in ölümüne kadar olan hayatına dair detayları içeriyor ve 8 Ekim Salı günü okurlarla buluştu. Ancak, kitapta yer alan bir olay okuyucuları şaşırttı.

Lisa Marie, oğlu Benjamin’in Temmuz 2020’de intihar etmesinin ardından, oğlunun cesedini evinde ısısı ayarlanmış bir odada iki ay boyunca sakladığını açıkladı. Bu durumu ele alan Lisa Marie, "Benjamin'e o kadar alıştım ki, ona bakmaya ve onu orada tutmaya. Başka birinin böyle bir durumu yaşaması muhtemelen onları korkuturdu, ama ben öyle düşünmüyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.