Emekli Bayram İkramiyesi Artışı Onaylandı: 3 Bin TL!

Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edilen düzenlemeyle emeklilere verilecek bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL'ye çıkarıldı. İlk ödemeler 1-9 Nisan'da, ikinci ödemeler ise 10-15 Haziran'da yapılacak. Emekliler bayram öncesi ekonomik destekle buluşuyor.

Meclis Adalet Komisyonu'nda onaylanan bir madde, emeklilere verilecek bayram ikramiyesini 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltiyor. Bu değişiklik, 8'inci yargı paketi kapsamında ele alındı. Yeni düzenleme ile emekli bayram ikramiyesi, mevcut miktar olan 2 bin liradan yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkacak.

Bu gelişmeye göre, Ramazan Bayramı, 10 Nisan tarihinde kutlanacak ve emeklilere bayram ikramiyeleri bayram öncesinde ödenmeye başlanacak. Dolayısıyla, emekliler 1-9 Nisan tarihleri arasında ilk ikramiyelerini alacaklar.

Diğer bir önemli bilgi ise Kurban Bayramı'na yönelik ikramiye ödemeleriyle ilgili. Bu ödemeler, 10-15 Haziran haftası içerisinde gerçekleşecek. Bu tarihler arasında emekliler, Kurban Bayramı öncesinde ikinci ikramiyelerini almış olacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bitcoin için 1 milyon dolar tahmini!
Altın sahiplerini korkutan karar: 81 İldeki kuyumcularda yasaklanacak!
Tapuda 15 günlük süreyi kaçıran yandı: Ruhunuz bile duymadan elinizden gidebilir!
Kamuda tasarruf ve verimlilik dönemi 25 adımla başlıyor!
Pazarcılara müjde: O uygulama kaldırılıyor!