Emekli maaşlarını açıklamasıyla e-Devlet sistemi çöktü

Bakanlar Toplantısı'nın ardından milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ilave yüzde 5 daha artış yapacaklarını belirterek, en düşük emekli maaşının 10 bin. E-Devlet yaşanan yoğunluk sebebiyle çöktü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Toplantısı'nın ardından milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ilave yüzde 5 daha artış yapacaklarını belirterek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olacağını duyurdu. E-Devlet yaşanan yoğunluk sebebiyle çöktü.

E-DEVLET SİSTEMİNDE YOĞUNLUK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşı açıklamasının ardından vatandaşlar, e-Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemleri yapmak istedi. Ancak, bu talep yoğunluğa neden oldu ve e-Devlet sistemi çöktü.

ERİŞİM PROBLEMİ YAŞANDI

Yoğunluk sebebiyle e-Devlet sisteminde erişim problemi yaşandı. Vatandaşlar, sisteme giriş yapmaya çalıştıklarında "Bu sayfa çalışmıyor" hatası ile karşılaştı. Bu durum, emekli maaşıyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşları mağdur etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Japon deprem uzmanı uyardı: İstanbul, Balıkesir, Bursa tehlikede!
Sözleşmeli öğretmen mülakat puanında değişiklik!
Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik karar Resmi Gazete'de!
Leonardo Dalessandri'nin Türkiye videosu! Gündemden Düşmeyen Video!
Özel, Arapça tabela konusunda başka bir açıklama daha yaptı