Emekli öğretmen, ‘kedi besleme’ kavgasında baba-oğlu tabancayla yaraladı!

Sivas'ta 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., kedi besleme yüzünden tartıştığı komşuları N.Y. ve oğlu Y.Y.'yi tabanca ile yaraladı. Olay, Ece Mahallesi'nde meydana geldi. Yaralı baba-oğul hastaneye kaldırıldı; N.Y.'nin durumu ağır. V.O. gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Sivas'ta kedi besleme nedeniyle çıkan bir kavga, 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O.'nun komşuları N.Y. ve oğlu Y.Y.'yi tabanca ile yaralamasıyla sonuçlandı. Olay, Ece Mahallesi'nde gerçekleşirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı; N.Y.'nin durumu ağır. V.O. gözaltına alındı, soruşturma başlatıldı.

Sivas'ta, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., kedi besleme meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada komşuları N.Y. ve oğlu Y.Y.'yi tabanca ile yaraladı. Olay, Ece Mahallesi Acemler Sokak'ta saat 09.30 sıralarında meydana geldi. V.O., uzun süredir husumetli olduğu komşuları ile tartışmaya başladı ve kavga sırasında üzerindeki tabancayı ateşledi. Y.Y. göğsünden, babası N.Y. ise ayaklarından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralı baba-oğul, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan N.Y.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Şüpheli V.O. polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.