Emekli Profesörün Çöplükte Bulunan Cesedi: Oğlundan Şok İtiraf!

Mersin'de çöplükte plastik bidon içinde cesedi bulunan emekli öğretim görevlisi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in oğlu, 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklandı. Zanlı, babasının cesedini evde bulduğunu ve ticari taksiyle çöplüğe bıraktığını söyledi.

Mersin'de çöp dökme alanında plastik bir fıçı içinde bulunan emekli öğretim görevlisi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma, yeni gelişmelerle sürüyor. Selçuk Üniversitesi'nden emekli olan Doludeniz’in cesedi, geçen cumartesi günü Bozyazı’daki çöplükte bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan profesörün oğlu O., emniyetteki işlemlerinin ardından 'kasten öldürme' suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

Olayla ilgili polis sorgusunda zanlının, babasıyla arasının bir süredir bozuk olduğunu ve bu nedenle kısa süreliğine evden ayrıldığını söylediği öğrenildi. Zanlı, eve döndüğünde babasının cansız bedenini bulduğunu ve daha sonra cesedi bir bidona koyarak ticari taksiyle çöplüğe götürdüğünü iddia etti.

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde delici ya da kesici alet izine rastlanmadığı, kesin ölüm sebebinin adli tıp raporunun ardından netlik kazanacağı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.