Emekliler gözünüz aydın! Yeni promosyon yolda

Bankacılık sektöründe promosyon rekabeti artıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankaları için promosyon ödemelerini artırma yönündeki açıklamalarının ardından, özel bankalar da promosyon miktarlarını artırdı.

Emeklilere yönelik promosyon ödemeleri geniş ilgi görüyor ve vatandaşlar özel bankalardan gelecek yeni promosyon haberlerini merakla bekliyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi Bankası'nın duyurduğu yeni promosyon miktarları dikkat çekici bir gelişmeyi ortaya koyuyor.

29 BİN TL PROMOSYON ÖDENECEK

Yapı Kredi Bankası, Bursa'nın Kestel ilçesindeki Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için oldukça cazip bir promosyon kampanyası başlattı. Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No'lu Kestel şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 29 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No'lu Kestel Şubesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, maaş anlaşmasına ek olarak yapılan protokolle, daha önce 10 bin TL olarak alınan promosyon ödemesine ek olarak 19 bin TL daha ekleneceğini ve bu sayede çalışanlara toplamda 29 bin TL promosyon ödeneceğini bildirdi.

Bu gelişme, özellikle eğitim sektöründe çalışanlar için önemli bir finansal destek olarak görülüyor ve bankalar arasındaki promosyon rekabetinin yeni bir boyut kazandığını gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İnegöl'de Eski Eş Şiddetinde Korkunç Olay: Kadın Sokak Ortasında Bıçaklandı
Ünlü Oyuncu Selen Soyder Yeni Aşkını Paylaştı, Yer Yerinden Oynadı!
Şebinkarahisar'da Otomobil Kaza Yaptı: İmam Kurtarıldı, Diğer İki Kişi Kayboldu
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktı! Şok gelişme!
Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!