Emekliler için müjdeli haber! Çifte ödeme tarihleri belirlendi

SGK, Bağkur ve Emekli Sandığı mensupları, Eylül ayında maaşlarına ek olarak zamlı promosyon ödemesi alabilecekler. Bu durum, çifte ödeme alacak olan milyonlarca emeklinin hem yüzünü hem de cebini güldürecek. İşte ayrıntılar...

SGK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı mensupları, Eylül ayında maaşlarına ek olarak zamlı promosyon ödemesi alacak. Bu ek ödeme sayesinde çifte kazanç sağlayacak olan milyonlarca vatandaşın hem yüzü hem de cebi gülecek. 

Türkiye'de emeklilere yapılan maaş artışı, Temmuz ayı itibariyle uygulamaya girdi ve bu değişiklik, emekliler arasında maaş ödeme günleri konusunda araştırmalar yapılmasına yol açtı.

Memur emeklileri, yani 4C kapsamında olanlar, maaşlarını 1-5 Eylül tarihleri arasında almışlardı. Şimdi ise SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için Eylül ayına ait maaş ödeme takvimi duyuruldu.

Eylül ayında da önceki aylarda olduğu gibi maaş ödeme günlerinde bir değişiklik yapılmadı. Bu kapsamda, SSK emeklileri maaşlarını 17-25 Eylül tarihleri arasında alacakken, BAĞ-KUR emeklileri maaşlarını 26-28 Eylül tarihleri arasında alacaklar.

Ayrıca, Eylül ayında emeklilere iki aylık maaş ödemesi yapılacak. Bu, emeklilere geçmiş maaş dönemleri için yapılan ek bir ödeme anlamına geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.