Emeklilere bayram ettirecek kulis bilgisi! Mart ayında yeni zam yolda: İşte detaylar

Gazeteci Fatih Atik'in paylaştığı kulis bilgilerine göre, emeklilere yapılan zamların yetersiz bulunması sonrasında, seçim öncesi ilave bir ek zam müjdesi gündeme gelebilir. Mart seçimleri öncesinde ekonomik önlemlerin tartışıldığı bu dönemde, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler bekleniyor.

Gazeteci Fatih Atik, emeklilere yapılan zamların kamuoyu tarafından az bulunmasının ardından, seçim öncesi ilave bir ek zammın gündeme gelebileceğine dair önemli kulis bilgilerini paylaştı.

ELEŞTİRİLERE YANIT: EMEKLİLERE YAPILAN ZAMLAR TARTIŞMA YARATIYOR!

Gazeteci Fatih Atik, emeklilere yapılan son zamların kamuoyunda ve parti içinde eleştirilere neden olduğunu ifade etti. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ek zammın yetersiz bulunması, emeklilerin tepkisine yol açtı.

SEÇİM HAVA: MART SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE YENİ ZAM MÜJDESİ!

Atik'in aktardığı kulis bilgilerine göre, parti içinde seçim öncesi emeklilere ilave bir ek zammın gündeme gelebileceği konuşuluyor. Bu durum, Mart seçimleri öncesinde ekonomik önlemlerin alınabileceği beklentilerini güçlendiriyor.

CUMHURBAŞKANI'NIN AÇIKLAMALARI: EMEKLİLER YILI İLAN EDİLDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ocak 2024'te açıkladığı SSK ve BAĞ-KUR emeklisi aylıklarındaki yüzde 5'lik artışa rağmen, eleştirilerin sürdüğünü belirten Atik, ekonomik koşulların etkisiyle yeni bir düzenleme ihtimaline dikkat çekti.

EKONOMİK KOŞULLAR VE ELEŞTİRİLER: AK PARTİ İÇİNDE TEPKİLER ARTIYOR!

Emekli zammının ekonomik kötü gidişat ve enflasyon oranlarına uyumsuzluğu, AK Parti içinde de olumsuz bir yankı bıraktı. Parti içindeki tepkilerin seçim öncesinde ekonomik önlemler alınmasını tetikleyebileceği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tanınmış bir cips markasına yönelik rekabet soruşturması başlatıldı
Migros ve Macro Center'da bulunan o çikolatada tehlike: Acil toplatılma kararı!
BIST 100 endeksinde 77 hissenin değeri düştü!
Yeni araç alma ve kiralama yok
Döviz Kuru Dalgalanmalarında Neler Değişti?