Emeklilere Maddi Desteğe Devam: Ankara'da Mansur Yavaş Döneminde Yeni Sosyal Yardım Projeleri

Ankara'da Emeklilere Yeni Destek: Mansur Yavaş'ın İmzasıyla Sosyal Yardımlar Devam Ediyor!

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım hakkına sahip olan emeklilere yönelik destekleri kapsamında, bin TL'lik maddi yardımı devam ettireceklerini duyurdu. Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada emeklilere seslenerek;

"Değerli emeklilerimiz, sizi en çok ihtiyacınız olan dönemde yalnız bırakmayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve geldiği günden itibaren şehir yönetiminde gerçekleştirdiği projeler ve benimsediği şeffaf yönetim anlayışıyla dikkat çekiyor. Halka yaklaşımındaki samimiyet ve katılımcı politikaları ile ön plana çıkan Yavaş, sosyal yardımlar ve maddi destekler konusundaki duyarlılığıyla da geniş bir kesimden takdir toplamaktadır. Ancak, belediyecilik faaliyetlerine yönelik eleştirilere de maruz kalan Yavaş, kentin genel beklentileri doğrultusunda etkin bir yönetim sergileme gayretindedir. Her ne kadar destekçileri tarafından olumlu bir lider olarak görülse de, eleştirmenlerinin beklentilerini karşılama noktasında daha fazla adım atma zorunluluğu da bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Londra'da Yatırımcılarla Buluştu
Dev bankadan korkutan altın tahmini geldi: Rekora hazır olun!
Nisan Ayında Türkiye'de Yoksulluk ve Açlık Sınırları Yükseldi: DİSK-BİSAM Raporu
Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor! Altın düşüyor mu? 17 Mayıs altın fiyatları
Küresel Piyasalarda Enflasyon ve Faiz Endişeleri: ABD, Avrupa ve Asya'da Gelişmeler