Emeklilere müjde: promosyon tutarları 12 bin liraya kadar yükseldi! Başvuru nasıl yapılacak?

Erdoğan, Kayseri ziyareti sırasında emeklilere yönelik sevindirici haberleri duyurdu. Erdoğan, 2012 yılında başlatılan banka promosyon ödemelerinin kamu bankaları tarafından 8 bin ile 12 bin arasında değişen tutarlarda olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri ziyareti sırasında emeklilere yönelik sevindirici haberleri duyurdu. Erdoğan, 2012 yılında başlatılan banka promosyon ödemelerinin kamu bankaları tarafından 8 bin ile 12 bin arasında değişen tutarlarda olacağını açıkladı.

YENİ PROMOSYON MİKTARLARI

Daha önce emeklilere sunulan maaş promosyonları 3 bin ila 10 bin lira aralığında değişirken, yeni düzenleme ile bu miktarlar güncellendi.

BAŞVURU VE PROMOSYON ALMA YÖNTEMİ

Yenilenen promosyonlar için emeklilerin, 3 yıl boyunca geçerli olacak promosyonlar için yeniden başvuru yapmaları gerekecek. Daha önce promosyon alan emekliler ise kalan miktarın iadesini alabilecek ve yeni promosyon için başvurabilecekler. Başvurular, web sitesi veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabilecek.

MAAŞA GÖRE BELİRLENECEK PROMOSYON MİKTARI

Yenilenen düzenlemeyle birlikte, emekli maaşlarına göre promosyon miktarları da değişti. En düşük maaş alan emeklinin 8 bin lira, en yüksek maaş alanların ise 12 bin lira promosyon alması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tanınmış bir cips markasına yönelik rekabet soruşturması başlatıldı
Migros ve Macro Center'da bulunan o çikolatada tehlike: Acil toplatılma kararı!
BIST 100 endeksinde 77 hissenin değeri düştü!
Yeni araç alma ve kiralama yok
Döviz Kuru Dalgalanmalarında Neler Değişti?