Emeklilere Özel İndirim: Ünlü Otomobil Markası Yeni Kampanyayı Duyurdu

Kocaeli Ticaret Odası ve ünlü otomotiv markası KİA, 'Emekliler Yılı'na özel yeni bir kampanya başlattı. Emeklilere yönelik olarak düzenlenen bu kampanya, KİA araçlarında avantajlı fırsatlar sunarak emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

KOCAELI TICARET ODASI VE KİA'DAN EMEKLILERE ÖZEL İNDIRIM PROTOKOLÜ

Kocaeli Ticaret Odası, 2024 yılını "Emekliler Yılı" olarak ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına cevap vererek KİA otomotiv markasıyla özel bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma çerçevesinde, emekli vatandaşlara KİA araçlarında %4.1 indirim sağlanacak.

İNDIRIM YIL SONUNA KADAR GEÇERLI

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) ile KİA Efsane Otomotiv arasında düzenlenen imza töreninde, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KİA Efsane Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Baş ve SGK Kocaeli İl Müdürlüğü yetkilileri yer aldı. Törene, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz ve KİA Efsane Otomotiv Satış Müdürü Tolga Bozüyük de katıldı. Protokol çerçevesinde, KİA markalı araç alımlarında emeklilere %4.1 indirim uygulanacak ve bu indirim yıl sonuna kadar geçerli olacak. Başkan Bulut, bu fırsatın emekliler için hayırlı olmasını dileyerek Cüneyt Baş’a teşekkürlerini iletti.

EMEKLILERE ÖTV İNDIRIMI GELIYOR

Son dönemde emeklilere de engellilere sağlanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti duyuruldu. Emekliler, araç alımlarında ÖTV indirimi ile avantaj elde edebilecekler. Ancak, bu indirim yalnızca bir araç alımı için geçerli olacak. ÖTV indirimi uygulanacak araçlar ve indirim oranları (%10, %40 ve %50) önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bu avantajlarla emekliler, araç sahibi olma koşullarında daha uygun fırsatlar elde edebilecekler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.